Neix un grup de lectura sobre dones a la llibreria La Inexplicable

La llibreria barcelonina La Inexplicable (C/Galileu 78) ha creat un nou grup de lectura dedicat a les dones. El grup, sota el nom de “Dones Inexplicables”, es reunirà el tercer dimecres de cada mes de 19:30 a 21h. Les trobades mensuals s’allargaran tot el curs fins al mes de juny, configurant un total de cinc reunions.

24862578_495724757477361_6734293312165037157_n
Fotografia extreta del Facebook de La Inexplicable

Les sessions del grup de lectura aniran a càrrec de la historiadora i dinamitzadora literària Alma Reza. Reza conta amb una llarga experiència en l’àmbit de la literatura i les dones, ja que és la coordinadora del taller de lectura “Voces y ecos del andar femenino” de Librerío de la Plata a Sabadell. A més, la historiadora també escriu en un blog propi sobre literatura femenina.

La llibreria La Inexplicable inaugura el grup de lectura el dimecres 21 de febrer amb l’oportunitat d’assistir a totes les sessions, però també amb la possibilitat de només acudir a un sola trobada. El preu de les cinc sessions és de 55 euros pel públic general (45 euros en el cas de disposar del carnet de la llibreria). D’altra banda, les sessions soltes tenen un preu de 12 euros, mentre que els posseïdors del carnet “Inexplicable”tenen dos euros de descompte.


Sessions del grup de lectura “Dones Inexplicables”

  • 21 de febrer
  • 21 de març
  • 18 d’abril
  • 16 de maig
  • 20 de juny
Anuncis

Una resposta a “Neix un grup de lectura sobre dones a la llibreria La Inexplicable

  1. Moltes gràcies al equip de Fem Literatura Bcn, m’ha fet molta il·lusi´ó aquesta nota! L’any 1997 vaig començar a escriure sobre les dones i encara falta molt per descobrir…

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s